Logistica de distributie

Definitie Logistica de distributie

Ansamblu tehnicilor de organizare a fluxurilor de aprovizionare si gestionare a stocurilor de materiale ale firmei, incluzand:asigurarea disponibilitatii fizice a resurselor materiale destinate activitatii firmei (logistica in amonte) punerea la dispozitia diferitelor centre de productie a resurselor necesare (logistica interna) traseul produselor finite de la firma la clientii sai (logistica in aval).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Logistica de distributie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Logistica de distributie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Logistica de distributie. Definitiile termenilor despre Logistica de distributie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Logistica de distributie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Logistica de distributie.