Logistica

Definitie Logistica

Ansamblul operatiilor de organizare, deplasare, aprovizionare etc. ce permit functionarea unei armate, intreprinderi etc.Logistica inseamna sa ai obiectul potrivit, la locul potrivit, in momentul potrivit. Procesul care asigura un flux coerent si neintrerupt al produselor si serviciilor de la furnizorii organizatiei, tinand cont de procesele din interiorul organizatiei, pana la clientii finali. Procesul de logistica se ocupa de operatiuni si resurse din domeniile: - aprovizionare - achizitii - stocuri- depozite - transport - servicii clienti etc.O definitie posibila a notiunii de logistica este aplicarea celor 6 P: Cantitatea potrivita a bunurilor potrivite, la timpul potrivit, de calitate potrivita, la costurile potrivite, la locul potrivit. Des mai apare si al 7-lea P cu informatiile potrivite tuturor participantilor. In special in productia "just in time" prelucrarea de informatii joaca un rol foarte important.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Logistica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Logistica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Logistica. Definitiile termenilor despre Logistica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Logistica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Logistica.