Logistical Functions

Definitie Logistical Functions

Unul dintre cele trei tipuri de functii (impreuna cu functiile tranzactionale si functiile de facilitare) pe care le indeplinesc intermediarii unui canal de marketing functiile logistice includ asamblarea diferitelor produse, stocarea lor, sortarea lor in categorii si marimi convenabile si aranjarea lor pe rafturile de vanzare cu amanuntul. Vezi Facilitating Functions Transactional Functions.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Logistical Functions? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Logistical Functions.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Logistical Functions. Definitiile termenilor despre Logistical Functions cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Logistical Functions, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Logistical Functions.