Membrii JabbaWockeez in Romania la You LIVE Fest 09

BUCURESTI - 3 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Primul consurs international de street dance si break dance va avea loc Sambata 7 Noiembrie la Sala de Sport a Facultatii de Agronomie

Primaria Municipiului Bucuresti, Consiliul Municipiului Bucuresti , ArCub, Mountain Dew si Livng Dance va invita la : You LIVE Fest 09 - Sambata 7 noiembrie 2009 , ora 11

Evenimentul aduna cele mai bune trupe de street dance si break dance din Romania.

Dupa o experienta de 2 ani in concursuri nationale, Living Dance aduce in tara cei mai reprezentativi dansatori ai lumii din categoriile street dance si break dance.

Eddie & Saso - JabbaWockeeZ Crew S.U.A., trupa care a castigat cel mai mare concurs de street dance televizat din lume, America's Best Dance Crew , acest trofeu a reusti sa atraga milioane de fani in toata lumea, turnee in America, Asia, spectacole si workshop-uri in Europa.

In Romania cei 2 dansatori vor sustine un workshop de hip hop/street dance pe parcusul a 2 zile, in Bucuresti, strada Popa Soare nr 18, joi orele 14:00 - 16:30 si vineri orele 13:00 - 15:30.

Sambata vor juriza concursul de street dance crew show din Sala de Sport a Facultatii de Agronomie, au pregatit si o surpriza pentru fanii din Romania, care vor fi prezenti in sala evenimentului.

Partea de break dance va fi reprezentata de catre Bboyworld.com prin : Menno - Olanda
Movie One - Spania si Dj Uragun - Italia, acesta din urma va incinge atmosfera in battle-urile dintre cele mai bune trupe de bboy's din romania si alte tari.

Concursul isi propune sa intre in harta evenimentelor internationale de acest gen, trupele din tara sunt dornice sa demonstreze suprematia la fiecare categorie in parte, castigatorii urmand sa fie propusi campionatelor europene si mondiale de hip hop.

Evenimentul este deschis tutror dansatorilor, fanilor si persoanelor ce vor sa participe la un spectacol unic de dans, adrenalina, coregrafie si multa energie.

Peste 50 de trupe din toata tara sunt asteptate la acest festival.
Toate detaliile evenimentului se gasesc la www.youlive.ro

Contact :
Marius Cocoloi - 0726.654.529
Coordonator Evenimet

Despre LOL EVENTS

www.youlive.ro
Coordonator Eveniment - Marius Cocoloi - 0726.654.529
marius.streetdance@gmail.com