Long-Run Average Cost

Definitie Long-Run Average Cost

Costul mediu pe unitate sau pe setul de produse calculat pe termen lung. Poate sa fie adesea mai mic decat costul mediu pe termen scurt datorita efectelor experientei de productie. Vezi Average Cost Short-Run Average Cost.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Long-Run Average Cost? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Long-Run Average Cost.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Long-Run Average Cost. Definitiile termenilor despre Long-Run Average Cost cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Long-Run Average Cost, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Long-Run Average Cost.