Noul website DENSO pentru profesioniştii auto din România

Cluj-Napoca - 10 februarie 2016

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Tehnologie

Live site

DENSO Aftermarket anunţă lansarea pe 10 Februarie 2016 a noului website www.denso.ro pentru profesioniştii auto din România, punând la dispoziţie informaţii utile despre tehnologiile inovative şi portofoliul companiei. Platforma va servi drept mijloc de comunicare a companiei DENSO către clienţii şi partenerii săi.

Noul website DENSO pentru profesioniştii auto  din România
 Credem că noul website DENSO va fi bine primit atât de către distribuitori, cât și de service-urile şi magazinele auto din România 

Arlette Augustin

DENSO Aftermarket anunţă lansarea pe 10 Februarie 2016 a noului website www.denso.ro pentru profesioniştii auto din România. Cu un design modern și o interfață ce permite accesarea facilă a informațiilor, website-ul a fost dezvoltat pe nevoile clienților DENSO, fiind dezvoltate o serie de funcţionalităţi utile.


Arlette Augustin, responsabil Marketing și Comunicare al DENSO Aftermarket, a explicat: „Am început procesul de dezvoltare al website-ului de produse aftermarket anul trecut. Feedback-ul venit din cadrul tuturor piețelor noastre a ajutat acest proces prin care s-au definit funcţionalităţile ce sunt oferite vizitatorilor website-ului nostru, incluzând accesul mai ușor la informații despre DENSO, un catalog electronic în cadrul căruia pot fi găsite rapid piesele auto potrivite, date de contact pentru vânzare și servisare, precum și informații detaliate despre produsele și serviciile oferite. Suplimentar, website-ul a fost populat cu informaţii specifice pieţei din România, dedicate clienţilor şi partenerilor noştri din domeniul auto”

Website-ul reprezintă un punct principal de interacțiune al diviziei DENSO Aftermarket cu partenerii și clienții săi din România, oferind acces la ultimele noutăţi Denso, precum şi la o serie de informaţii utile, precum: sfaturi de servisare, instrucţiuni de montaj şi detalii tehnice.

„Credem că noul website DENSO va fi bine primit atât de către distribuitori, cât și de service-urile şi magazinele auto din România”, a continuat Arlette. „Îi invităm pe toți clienții și partenerii noștri să intre pe website și să ne adreseze orice întrebări sau feedback care ne-ar putea ajuta să îmbunătățim interacțiunea cu ei și să devenim mai buni pe viitor.”

Ce cuprinde noul website DENSO?

- Un catalog electronic cu filtre multiple de căutare ale pieselor potrivite: vizualizează aici.
- O secțiune care permite localizarea, facilă și rapidă, a distribuitorilor și a unităților de servisare: vizualizează aici.
- Secțiuni cu informații detaliate la nivel tehnic despre DENSO și produsele sale inovative, inclusiv posibilitatea de a descărca cataloage şi broşuri.
- Anunţuri şi evenimente cu şi despre DENSO.
- Un design în totalitate responsive, care permite accesarea sa de pe tablete, smartphone-uri, calculatoare și alte dispozitive mobile.

Intrați pe www.denso.ro și vizitați cât de curând noul website DENSO în limba română!