Loss Leader Pricing

Definitie Loss Leader Pricing

Stabilirea pretului unui produs la o suma care nu acopera costurile de productie, pentru a atrage cumparatorii intr-un magazin astfel incat acestia sa cumpere produse aditionale la preturi normale. Vezi Loss Leader.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Loss Leader Pricing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Loss Leader Pricing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Loss Leader Pricing. Definitiile termenilor despre Loss Leader Pricing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Loss Leader Pricing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Loss Leader Pricing.