Low-Involvement Products

Definitie Low-Involvement Products

Produse cumparate frecvent, cu un efort minim de gandire, deoarece nu sunt de interes vital si nici nu au un impact mare asupra stilului de viata al consumatorului. Vezi High-Involvement Products.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Low-Involvement Products? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Low-Involvement Products.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Low-Involvement Products. Definitiile termenilor despre Low-Involvement Products cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Low-Involvement Products, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Low-Involvement Products.