Loyalty Objective

Definitie Loyalty Objective

Unul dintre cele trei obiective (impreuna cu obiectivul de cantitate si obiectivul de proces) ale promovarii vanzarilor pentru consumatori cumparatorilor li se ofera stimulente pentru a ramane loiali unei singure marci. Vezi Loading Objective Trial Objective.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Loyalty Objective? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Loyalty Objective.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Loyalty Objective. Definitiile termenilor despre Loyalty Objective cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Loyalty Objective, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Loyalty Objective.