ls-20m    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ls-20m

 • ls-20m. Olympus LS-20M

  ls-20m

  Bucuresti - 4 May 2011

  Comunicat de Olympus Czech Group s.r.o Reprezentanta

  Pregăteşte-te pentru o experienţă media cu adevărat intensă. Din determinarea de a nu se mulţumi cu laurii culeşi pentru obţinerea sunetului pur, de calitate specifică unui studio, Olympus trece la următorul nivel cu noul reportofon Linear ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: film , video , olympus , reportofon , ls-20m , sunet de inalta definitie , full hd

  Vezi toate comunicatele de presa despre ls-20m

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ls-20m.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ls-20m. Informatiile despre ls-20m cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ls-20m, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ls-20m, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.