Poze Lucia hossu longin

 • Concert UNICEF

  Poza: UNICEF: Lucia, Vunk si Smiley canta pentru copiii vulnerabili din Romania

 • Smiley

  Poza: UNICEF: Peste 350 de persoane au participat la concertul sustinut de Lucia, Vunk si Smiley si au donat pentru a sprijini copiii vulnerabili

 • Concert UNICEF Hard Rock Cafe

  Poza: UNICEF: sunt sute de mii de copii vulnerabili in Romania care au nevoie de sprijin. Lucia, Vunk si Smiley canta pentru a-i ajuta!

 • Un nou Ambasador Longines al Elegantei - Agnieszka Radwanska

  Poza: Un nou Ambasador Longines al Elegantei - Agnieszka Radwanska

 • Dubla lansare de carte la Gaudeamus

  Poza: Dubla lansare de carte la Gaudeamus

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul lucia hossu longin.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la lucia hossu longin. Pozele pe tema lucia hossu longin cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lucia hossu longin, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la lucia hossu longin, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la lucia hossu longin.