Poze Lucrarea

  • Vineri, 27 aprilie 2012, a avut loc lansarea oficială a lucrării “Noul Cod civil. Comentariu pe articole”. Evenimentul s-a desfăşurat in Aula Magna a Facultătii de Drept din Bucureşti (Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 36-46, sector 5).

    Poza: Editura C.H. Beck a lansat oficial lucrarea “Noul Cod civil. Comentariu pe articole”.

  • Cornel Constantin Ciomâzgă vine la Serile DOXOLOGIA

    Poza: Cornel Constantin Ciomâzgă vine la Serile DOXOLOGIA

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul lucrarea.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la lucrarea. Pozele pe tema lucrarea cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lucrarea, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la lucrarea, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la lucrarea.