Importanta si avantajele tipului de mobilier birou la comanda

BUCURESTI - 3 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Mobilier birou la comanda - importanta si avantajul acestul tip de mobilier.

Receptie - mobilier birou la comanda

Reprezentatii Mobilier-Birou.ro explica de ce tipul de mobilier birou la comanda, din materiale de calitate ridicata, este de preferat in pofida alternativelor comerciale. Noile birouri inteligente ale Mobilier-Birou.ro reprezinta dovada vie ca ergonomia, functionalitatea si stilul pot face casa impreuna.

Discutia despre mobilier birou la comanda se refera la proiectarea si productia de piese de mobilier in functie de specificatiile clientului. Din moment ce este vorba de o comanda specifica, este acordata o importanta deosebita gusturilor si preferintelor individuale pentru a crea un mediu de lucru mult mai personal. Sau mai eficient.

Atunci cand se decid sa cumpere mobilier birou, cei mai multi oameni cauta in diferite magazine si selecteaza ceea ce se potriveste cel mai bine cu necesitatile lor. In orice caz, cel mai mare procent de populatie nu este satisfacuta de ceea ce este disponibil in magazine, in raioanele de mobilier birou. Desi exista foarte multe magazine virtuale si traditionale care detin branduri internationale, cateodata sentimentul ca lipseste ceva este acolo. Multi clienti se plang de faptul ca micile detalii, precum finisaje sau culori, lipsesc. Aici intervine Mobilier-Birouri.ro, prin rolul sau de a aduce un plus pe aceasta piata foarte cautata – mobila la comanda are foarte multe avantaje in pofida celei comerciale, din magazine.

La Mobilier-Birouri.ro se pune foarte mare accent pe unicitate. Cand vine vorba de mobila la comanda si mobilier birouri, doar o singura piesa este creata si nu poate fi duplicata, copiata pe piata. Aceea va iesi intotdeauna in evidenta. Ofera un stil biroului si serveste ca mijloc de comunicare cu natura business-ului clientului. Sau cu necesitatile individuale ale acestuia. Spre exemplu, daca logo-ul unei firme ar fi inscriptionat pe pal, acest lucru ar fi ceva diferit – o atractie.  Pe langa toate astea, se asigura calitatea si durabilitatea mobilei prin atentia extraordinara la detalii.

Uniformitatea este un alt avantaj punctat pentru mobilier birou la comanda. Atunci cand spatiul este mare, este necesar ca acesta sa fie in ton cu restul pieselor de mobilier. Productia de mobila in masa nu ofera prea multe alternative de umplere a spatiului gol in mod uniform, dar mobila la comanda, da.

Mobilier-Birou.ro puncteaza utilitatea ca fiind un alt avantaj al mobilierului de birou facut la comanda. Foloseste spatiul in mod eficient si acopera fiecare colt al spatiului de lucru. Se „muleaza” pe orice spatiu si foloseste locatia in mod inteligent. Specificatiile trebuie doar introduse in faza de inceput. Spre exemplu, exista anumite piese de mobilier birou care necesita sertare multe, altele care nu necesita deloc si altele care trebuie sa ocupe cat mai putin spatiu. Spatiul personal de lucru devine mult mai liber cu Mobilier-Birou.ro.

Unul dintre cele mai importante avantaje este reprezentat, insa, de materialele utilizate: pal melaminat, MDF si HPL, clientul putand sa aleaga culorile si marimea in mod specific.

Orice tip de mobilier birou facut la comanda este o investitie.

Despre Mobilier-Birou.ro

Brandul din spatele acestui site este Lucs Design, membra a Asociatiei Clubul Roman de Mobila, firma care produce mobila la comanda cu materiale de calitate exceptionala, din import, firma cu sediul in Bucuresti. Lucs Design este un jucator important pe piata de 12 ani, interval de timp in care a castigat un renume de succes in industrie. Mobilier-Birou.ro este o subsidiara a Lucs Design, divizia de mobilier birou.

Taguri: mobilier birou
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lucs-design/importanta-si-avantajele-tipului-de-mobilier-birou-la-comanda