Ludoterm    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Ludoterm

 • Ludoterm

  Bucuresti - 26 January 2011

  Comunicat de Senior Software Agency

  Ludoterm, un start-up infiintat anul trecut, implementeaza SeniorERP pentru a face fata cu succes provocarilor aduse de situatia economica actuala si penetrarea unei piete mature. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: erp , implementare erp , seniorerp , crm , ludoterm

  Vezi toate comunicatele de presa despre Ludoterm

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Ludoterm.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Ludoterm. Informatiile despre Ludoterm cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Ludoterm, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Ludoterm, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.