Caruciorul cu etaj

BUCURESTI - 11 decembrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Monden / Lifestyle

Reportaj de la Geneva

Carucioare copii pentru gemeni doar aici:http://lumeacopiilor.com.ro/56-carucioare-copii

Bun gasit din nou, stimati telespectatori. Al dumneavoastra Rotitel Carucescu se afla astazi intr-un loc special pentru a va dezvalui in direct cateva din cele mai noi descoperiri ale noului val de tineri cercetatori din toate domeniile.

Inainte de orice, permiteti-mi sa va fac cunostinta cu Gheorghe Acarutasului, reprezentantul nostru aici, un tanar in care ne punem mari sperante ca ar putea aduce o medalie pentru tara noastra, de la aceasta noua editie. Iata, pe scurt, cartea sa de vizita: Gheorghe vine din comuna Fundu Moldovei, unde a terminat patru clase primare ca sef de promotie, apoi s-a dedicat in paralel muncii pamantului si continuarii studiilor, pe care le-a absolvit cu brio la Universitatea Particulara din Patlageanca. Mai departe, il las pe el sa isi prezinte inventia cu care s-a calificat la Geneva anul acesta:

Multumesc, domnu Roticescu, io cand am fost la Londra cu fratii mei sa muncim si noi ceva, ca erea seceta in comuna si nu s-a facut nimica, am vazut acolo niste autobuze mai mari decat alea de la noi, pen ca le facuse englejii cu etaj. Si atuncea, cand mi-a dat bani sa ma intorc de buna voie in tara, m-am gandit la sorumea ca are gemeni si i-am construit carutu asta cu etaj, sa poa sa iese si ea din casa cu amandoi copiii o data cand sa duce la magazinu comunal sa-si ieie tigari. Si acuma l-am adus aicea la Geneva, sa vedem poate-l vand, ca nu-i mai trebe lu’ sorumea, s-a facut baietii mari si alearga singuri prin porumb.

Iata deci, stimati telespectatori, spiritul inventiv innascut al poporului nostru ne face mandri ca suntem romani chiar si aici, la Salonul Inventiilor Traznite de la Geneva. Sunt Rotitel Carucescu, legatura in studio.

Multumim, Rotitel, am preluat legatura. Dorim sa le reamintim pe aceasta cale telespectatorilor nostri carora barza tocmai le-a adus gemeni, ca pot vizita un altfel de salon unde pot gasi cele mai bune carucioare pentru gemeni produse de renumite firme europene. Este de ajuns sa tastati www.lumeacopiilor.com.ro si puteti primi acasa, cu transportul inclus in pret, caruciorul dorit. Administrate de compania Efalia SRL, magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.carucioare-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi aici modele si preturi patuturi copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/caruciorul-cu-etaj