Donez fericire

Constanta - 18 iulie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Monden / Lifestyle

Este gratuita si va ramane gratuita

Vezi preturi la carucioare copii-http://lumeacopiilor.com.ro/56-carucioare-copii

Da, stiu, banii nu aduc fericirea, si stiti si voi cu totii asta, poate chiar mai bine decat mine.
Nu vreau sa va tin prelegeri despre cat de neimportanti sunt banii in viata omului, care ar trebui sa se gandeasca sa fie bun, sa isi aprecieze sanatatea pe care o are si tot felul de bla
bla-uri de genul asta. Nu.
Din contra, ceea ce va voi povesti eu are o mare legatura cu banii si cu importanta lor fireasca, nu mai mare decat ar trebui sa fie, pentru fiecare dintre noi.
De putin timp eu si sotia mea suntem parinti. Da, acum stiti exact de ce sunt fericit si probabil deja intuiti ce urmeaza sa va povestesc in continuare. Dupa ce a venit barza multasteptata si la noi, euforia inerenta a lasat locul treptat grijilor, care acum au inlocuit-o intrutotul.
Copilul nostru a venit sanatos in sanul familiei noastre, dar acum este randul nostru ca parinti sa ne ridicam la nivelul fericirii pe care ne-a adus-o el si sa il facem si pe el la fel de
fericit. Iar pentru asta ii trebuie in primul rand dragoste, pe care a primit-o insutit si inmiit.
Apoi a venit momentul sa ne ocupam sa nu ii lipseasca nimic din ceea ce ii trebuie unui copil de varsta lui, proaspat sosit pe lume. Aici insa am ajuns la ceea ce spuneam la inceput: banii
si importanta lor. Pemparsii, hainutele, lapticul, vizitele regulate la medic, toate au avut un cuvant greu de spus in bugetul familiei. Buget care si asa fusese greu incercat in pragul nasterii, ceea ce ne-a facut sa amanam achizitionarea unor lucruri pe care nu le-am considerat strict necesare atunci, cum ar fi caruciorul.
Intre timp, caruciorul a devenit extrem de important, dar nu mai aveam nici macar timp sa cautam prin magazine. Ajutorul ne-a sosit de pe internet, unde am gasit site-ul de aici , cu o sectiune special dedicata carucioarelor pentru copii, unde se afla o sumedenie de modele din care ne-am ales caruciorul nostru ieftin si bun si care ne-a fost livrat cu transport gratuit.
Acesta este secretul pe care vroiam sa vi-l impartasesc: cautati preturile la carucioare pentru copii de la www.lumeacopiilor.com.ro . O grija financiara in minus va va face sa puteti pretui din nou adevarata fericire!

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.LumeaCopiilor.com.ro, www.masinute-copii.ro si www.carucioare-de-copii.ro,saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online , direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Detalii aici. Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/donez-fericire