Ne crestem copiii si asta ne ocupa tot timpul

Constanta - 26 iulie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Pe unii, doar citatele ii fac celebri! Exista o legatura intre celebritate si carucioarele pentru copii? Noi suntem celebri!

Vezi preturi la Carucioare Copii: http://carucioare-de-copii.ro/

Pentru noi ceilalti insa, celebritatea ne este adusa de statutul unic de parinti ai copiilor nostri. Pare simplu? Cand inca nici macar nu ti-ai intemeiat o familie, da, asa pare. Cand vei face cunostinta insa cu o altfel de dragoste, mai puternica decat tot ce ai simitit vreodata in viata ta de pana acum, vei vedea ca lucrurile nu sunt nici pe departe asa de simple pe cat par.
Uitandu-te in in ochii persoanei iubite, vezi fericirea pe care ti-o poate aduce siguranta unui camin stabil in care iti vei petrece tot restul vietii alaturi de acea persoana. Atunci cand te uiti insa in ochii copilului tau, vezi o alta fericire, pe care trebuie sa o pazesti mereu de nesiguranta vietii de zi cu zi, pe care micutul abia o descopera. Si, lucrul de care trebuie sa fii mereu constient ca parinte, fericirea aceasta va avea incununarea suprema abia in ziua in care iti vei vedea copilul plecand de langa tine, in caminul intemeiat de el alaturi de cel sau cea draga lui. Poti concepe o asemenea ironie a sortii daca nu ai tinut niciodata un copil in brate pe care sa-l numesti „al meu”? De aceea, atunci cand sunt mici, noi parintii cautam sa le oferim copiilor nostri toata dragostea noastra pe care o avem pregatita pentru ei, pentru ca atunci cand vor pleca de langa noi nu o vor mai simti, desi ea nu va conteni niciodata.
De cum vine barza, pregatim pentru ei tot ce e mai bun, astfel incat sa nu le lipseasca nimic si sa creasca asa cum ne dorim.
Iar asta incepe cu un accesoriu esential pentru nou-nascuti: caruciorul. Dar un carucior pentru copii nu poate fi gasit oriunde. Cele mai bune modele de carucioare pentru copii trebuie alese numai de la profesionisti, iar cel pe carevi-l recomand este aici!

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.LumeaCopiilor.com.ro, www.masinute-copii.ro , www.carucioare-de-copii.ro si saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Detalii aici. Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/ne-crestem-copiii-si-asta-ne-ocupa-tot-timpul