Tricicleta cu lapte

Comunicat tip Administrativ / Management in Monden / Lifestyle

Un mic dejun sanatos

Triciclete copii la promotie:http://lumeacopiilor.com.ro/triciclete-copii.php

V-ati facut mari si ati trecut deja de faza diversificarii. Era inevitabil si asteptati de mult, cu bucurie, aceasta varsta. Insa, ca toate celelalte perioade de pana acum, stii la fel de bine ca aceasta e doar o alta faza in dezvoltarea normala a copilului tau, care trebuie tratata cu mare atentie, la fel ca toate celelalte.

Mancarea este foarte importanta, nu degeaba toate revistele de specialitate si toti medicii iti dau sfaturi care mai de care mai avizate cu privire la rolul alimentatiei corespunzatoare in asigurarea unei dezvoltari sanatoase a celui mic. Aportul echilibrat de fibre, proteine si toate celelalte componente necesare, de preferat obtinute pe cale naturala si nu sintetizate din compusi chimici, au un rol esential in asigurarea energiei zilnice a copilului. Iar el are nevoie pe zi ce trece de tot mai multa energie, asa cum sigur ai observat.

Aflat la varsta la care tot organismul lui se dezvolta vazand cu ochii, atat fizic cat si psihic, consumul de energie este foarte mare si, poate nu-ti vine sa crezi, raportat la dimensiunile lui, este chiar mai mare decat la varsta ta. Daca nu crezi, incearca timp de 10 minute sa ii imiti absolut toate miscarile pe care le face: alergat, gesticulat, vorbit, cazut, ridicat, mers de-a busilea, aplecat, ridicat din nou, catarat... Iti garantez ca te vei opri istovit, in timp ce el isi va continua nestingherit acelasi program liber ales inca cel putin o ora.

Daca stai bine sa te gandesti, e normal sa fie asa. Este mult mai tanar in comparatie cu tine, se odihneste mai mult si nu are niciun stres psihic. De aceea acumuleaza foarte multa energie pe care este necesar (si in interesul tau ) sa o consume daca se poate pe toata pana la noapte. Iar pentru asta are nevoie ca , inca de la prima ora a diminetii, o data cu alimentatia potrivita, sa aiba si consumul potrivit de energie, care sa ii dezvolte musculatura asa cum trebuie.

De aceea, o tricicleta copii la aceasta varsta este absolut necesara pentru copilul tau. Dar nu orice fel de tricicleta; viziteaza www.triciclete-de-copii.ro si alege doar ce este mai bun.

Administrate de compania Efalia SRL,magazinele:www.lumeacopiilor.com.ro,www.triciclete-de-copii.ro,www.patuturi-de-copii.ro, si www.saniute-pentru-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute,carucioare copii,patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi triciclete copii! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lumea-copiilor/tricicleta-cu-lapte