INVITATIE DE PRESA

BUCURESTI - 15 iulie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti (ICHB), parte a Lumina Instituţii de Invăţământ are onoarea să vă invite la conferinţa de presă prilejuită de întoarcerea în ţară a elevilor olimpici medaliaţi ai Olimpiadei Internaţionale Interdisciplinare desfăşurată în Yakutia în perioada 10-17 iulie. Deneanu Dragoş, elev în clasa a XI-a la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti, a fost medaliat cu aur la proba de chimie, iar Stanciu Valentin, elev al aceluiaşi liceu, în clasa a X-a, este câştigătorul medaliei de argint la informatică.

Sosirea pe Aeroportul Bucureşti-Otopeni va avea loc luni, 18.07.2005, la orele 9 :30 şi va fi urmată de o conferinţă de presă în Sala Seoul a Hotelului Sofitel (World Trade Center), Bd. Expoziţiei, nr. 2, cu începere de la ora 12 :30.
La eveniment vor lua parte, alături de elevi, profesorii coordonatori, conducerea Liceului Internaţional de Informatică Bucureşti, directorul Lumina Instituţii de Invăţământ, oficialităţi. La sfârşitul conferinţei de presă copiii vor fi premiaţi de Lumina Instituţii de Învăţământ.

Medaliile câştigate de cei doi vin să completeze galeria impresionantă dobândită de elevii Liceelor Internaţionale de Informatică din Bucureşti şi Constanţa. Anul acesta un alt medaliat cu aur, de data aceasta la matematică, Alexandru Roşoiu, fost elev al clasei a XII-a, a purtat faima României la Concursul International de Proiecte Matematice din Kazahstan, iar colegul său de generaţie, Andrei Costea, elev al Liceului Internaţional de Informatică Constanţa (ICHC), a fost premiat pentru proiectul său inedit, Staţia Orbitală « Columbiat », de renumitul Centru Spaţial Kennedy al N.A.S.A..

Despre Lumina Institutii de Invatamant

INFORMATII SUPLIMENTARE :

Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti (ICHB) este parte a societăţii Lumina Instituţii de Învăţământ, alături de Liceul Internaţional de Informatică Constanţa şi de International School of Bucharest. ICHB a fost fondat în 1995 şi reuneşte toate ciclurile de învăţământ, de la gradiniţă până la clasa a XII-a.

Alina Silvestru
PR Officer
Lumina Institutii de Invatamant
Tel. 021-346.42.52; 0723.682.710