lync    

Comunicate de presa si evenimente pe tema lync

 • lync. dialogic lync

  lync

  Bucuresti - 31 March 2011

  Comunicat de BEIA CONSULT INTERNATIONAL SRL

  Beia Consult International – Siemens System Partner & Dialogic Regional Distributor anunta organizarea Dialogic Solution Day in Bucuresti impreuna cu partenerii de la Microsoft si noutatile de comunicatii unificate VoIP de la Siemens ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dialogic , lync , media gateway , ocs

  Vezi toate comunicatele de presa despre lync

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul lync.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la lync. Informatiile despre lync cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lync, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la lync, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.