Comunicate de presa pe tema lyoness

  • Ce este Lyoness?

    lyoness

    Bucuresti - 23 September 2010

    Comunicat de Lyoness Romania SRL

    lyoness este o societate de cumpărători independentă, care cuprinde mai multe țări și branșe, interconectată printr-un Cashback Card unic în întreaga lume și prin care clienții lyoness beneficiază de avantajul: bani înapoi la fiecare cu ...   Citeste comunicatul

Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul lyoness.

Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la lyoness. Informatiile despre lyonesscuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul lyoness, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la lyoness va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.