Macaia    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Macaia

 • Macaia. Proiect

  Macaia

  Bucuresti - 22 June 2011

  Comunicat de Macaia

      comunicatul de presa

  Alte informatii despre: macaia , artform

 • Macaia. Proiectul ArtForm prezinta spectacolul de teatru cu umbre

  Macaia

  Bucuresti - 11 July 2011

  Comunicat de Macaia

  ... Macaia, finanţat de Comisia Europeană prin programul Tineret în Acţiune (Sub-Acţiunea 1.2. Iniţiative ale tinerilor), prezinta miercuri, 13 iulie 2011, ora 21.30, la ceainaria "Cinci" din ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: macaia , artform , proiect artform , tinact

  Vezi toate comunicatele de presa despre Macaia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Macaia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Macaia. Informatiile despre Macaia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Macaia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Macaia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.