Concurs cu premii si o multime de noutati in AutoExpert nr.76

BUCURESTI - 9 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Auto

Revista AutoExpert a pregatit pentru luna noiembrie mai multe noutati ca pana acum.

Concurs cu premii si o multime de noutati in AutoExpert nr.76

Coperta acestei luni a fost rezervata celei mai socante aparitii de la Frankfurt, noul Reventon, cel mai scump model din istoria Lamborghini.

In paginile revistei gasiti testate 15 masini dintre care trei conduse in premiera de redactorii nostri in trei locatii deodebite: Mazda 6, condusa pe circuitul Euro-Ring din Ungaria, HHR de la Chevrolet testata la Lyon si noua Astra Sedan testata in Antalia. Tot aici, descoperiti si un inedit test comparativ intre Fiat Bravo, ultimul venit in randul compactelor si alte 4 modele din clasa.

Telefonul Motorola MOTORAZRmaxx V6 Ferrari Editie Limitata, este unul din premiile oferite castigatorilor concursului on line “Tu cati cai putere ai la telefon?”, in urma raspunsului corect la intrebarea: “Cu cine a colaborat Mototrola la crearea modelului MOTORAZRmaxx?”. Pentru cei care nu s-au inscris inca la concurs, acestia o mai pot face pana la data de 20 noiembrie 2007, atunci cand vor fi desemnati si castigatorii. Mai multe detalii aflati in editia de noiembrie a revistei la pagina 8 sau pe site-ul www.autoexpert.ro.

Mihaela Radulescu vorbeste despre noua sa achizitie, Toyota Prius, dar si despre sofat sau preferinte in materie de automobile, intr-un interviu acordat in exclusivitate redactorului nostru pentru rubrica VIP.

Editia decembrie-ianuarie, pregateste mai multe surprize, mai ales pentru impatimitii modelelor 4X4.

Despre Machine Maintenance SRL

Machine Maintenance SRL editeaza doua publicatii:
- revista AutoExpert, o publicatie cu aparitie lunara, care s-a impus pe piata auto prin informatia oportuna, corecta si utila prezentata intr-o forma atractiva.
- revista YachtExpert, Editie de Colectie, cu cinci aparitii anuale, care este adresata in special pasionatiilor de yachturi.

Daniela Florea
Marketing
tel: 021/348.58.30
fax: 021/348.58.29