Cea mai mare declaratie de dragoste

BUCURESTI - 11 februarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sentimente.ro si Cocor Channel te sustin in alegerea ta de a fi cel mai original indragostit si te ajuta sa oferi cel mai grandios cadou in luna iubirii: declaratia ta de dragoste pe ecranele gigant ale Cocor Luxury Store.

Rupe lanturile rutinei de a cumpara un cadou oarecare care te impiedica sa-i spui persoanei iubite cat de puternice si sincere sunt sentimentele tale, lasa-te purtat de valurile dragostei supreme si fii de neuitat prin cel mai mare mesaj de dragoste. Lasa-ti originalitatea si creativitatea sa atinga cele mai inalte piscuri si, prin intermediul tehnologiei moderne, exprima-ti dragostea prin cele mai potrivite cuvinte pe care le va vedea pe panourile luxoase ale magazinului Cocor.

In cea mai romantica luna din an, atunci cand indragostitii se intrec sa-si dovedeasca sentimentele profunde si traiesc momente de fericire care raman vii peste ani, sentimente.ro face cea mai extravaganta propunere: aceea de a-ti surprinde jumatatea si de a oferi cadoul perfect, pe care nu il va uita niciodata.

Mai mult decat atat, declaratia de dragoste este insotita de imagini frumoase cu voi doi sau doar cu persoana careia doresti sa-i dedici mesajul tau de pe Cocor Channel – o adevarata opera de arta moderna. Astfel, intregul eveniment capata o alura eleganta si luxoasa, asemeni gustului fin al unei bomboane de ciocalata servita cu un pahar de sampanie.

Cu ajutorul nostru, fiecare indragostit are acum posibilitatea de a dovedi persoanei iubite ca dragostea nu are limite si ca sentimentele traite la maxim sunt intr-adevar ceea ce conteaza.

Mai multe detalii gasiti pe www.sentimente.ro.


Despre Sentimente.ro

Sentimente.ro este prezent pe piata din 2001 si ofera servicii de dating si social networking celor peste 600.000 de utilizatori.
Alina Ionciu
0753.109177
alina.ionciu@machteamsoft.ro