Un nou interviu cu un cuplu Sentimente.ro

BUCURESTI - 19 septembrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Live site

Sentimente.ro, cel mai mare site de matrimoniale serioase din Romania, anunta un nou interviu cu o pereche formata online. Un pas nou pentru piata de dating serios din Romania, pas ce arata tuturor doi oameni care au dat o sansa si acestei abordari: matrimoniale online. Si incercarea a devenit realitatea lor de zi cu zi.

 Totul este neschimbat si totusi suntem mai apropiati ca niciodata. 

Nicoleta si Marian

Ceea ce ne straduim in fiecare zi este sa oferim oamenilor sansa la iubire. Fiecare profil este un destin! Si este cea mai mare bucurie a noastra cand doua destine se intalnesc pe Sentimente.ro” declara Flori Dragomir, care impreuna sotul ei, Daniel Dragomir, a fondat Sentimente.ro in 2001.

Interviul acesta vine ca un nou pas spre transparenta si increderea ca se poate si online.

Nicoleta si Marian s-au cunoscut pe Sentimente.ro in mai 2011. Ea avea 28 de ani, el 30 de ani.

Intr-un an si jumatate viata lor s-a schimbat total: de la un schimb de mesaje s-a ajuns la o cerere de casatorie total neasteptata, la mutarea din Bucuresti la Iasi, si... poate cel mai frumos, chiar in ziua interviului, la minunata veste ca vor fi parinti. Citeste tot interviul >>

Un site serios de matrimoniale ofera toate mijloacele pentru a da startul unei relatii care mai departe se dezvolta cat se poate de firesc, asa cum se intampla in orice relatie.

Romanii inca mai au retineri sa foloseasca Internetul pentru a-si gasi pe cineva. Iar cei care o fac, recunosc destul de greu.” spune Daniel Dragomir, fondatorul Sentimente.ro. “Vrem sa aratam ca se poate, ca nu intamplator suntem de 12 ani pe piata. De aceea am si lansat acest nou interviu, care se alatura povestilor de succes pe care le prezentam deja de ceva ani: ca sa aducem un plus de autenticitate lumii dating-ului online.”

Sentimente.ro, site-ul nr. 1 de prietenii si relatii serioase din Romania, implineste 12 ani de prezenta pe Internet. Cu o comunitate de peste 900.000 membri, Sentimente.ro atrage zilnic peste 40.000 persoane din intreaga lume, care folosesc facilitatile de pe site pentru a comunica si a cauta persoane cu care sa lege relatii si prietenii de durata.

Despre Sentimente.ro

Machteam Soft SRL este compania care opereaza site-uri care atrag lunar peste 3 milioane de vizitatori.

Printre acestea se afla lideri de piata precum www.sentimente.ro, www.comunicatedepresa.ro, www.acasa.ro sau site-uri de nisa precum www.colegiimei.ro, www.weblog.ro, www.jurnale.ro, www.prieteni.ro, www.videomax.ro, www.cautabona.ro si altele.

Taguri: Sentimente.ro