madussi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema madussi

 • madussi. Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions

  madussi

  Bucuresti - 12 April 2016

  Comunicat de XAPT Solutions

  BUCUREŞTI, 12 aprilie 2016 - XAPT Solutions, principal partener Microsoft în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluţiilor Microsoft Dynamics, şi-a planificat pentru acest an să continue trendul ascendent al a ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: microsoft dynamics , xapt , partener microsoft , mihai madussi.

  Vezi toate comunicatele de presa despre madussi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul madussi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la madussi. Informatiile despre madussi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul madussi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la madussi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.