SmartCash RMS - solutie de gestiune atractiva pentru buticuri de cartier

BUCURESTI - 4 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Conform studiilor, peste jumatate din romani isi fac cumparaturile in buticuri, demonstrand ca afirmatia conform careia supermarketurile desfiintează buticurile, nu este chiar adevarata...

SmartCash RMS - solutie de gestiune atractiva pentru buticuri de cartier

De altfel, afacerea cu buticuri de cartier este mereu in expansiune. Managerii care detin retele de buticuri sau chioscuri de cartier de tipul: produse alimentare, patiserie, cadouri sau ziare au nevoie de o solutie puternic informatizata pentru a-si administra afacerea si a avea acces la informatii reale despre rezultatele activitatii.
Prin capacitatea sa de adaptare in orice tipar de magazin sau retea de magazine, platforma SmartCash Retail Management System produsa de Magister Software poate sa aduca numeroase avantaje in favoarea unui management retail de calitate, mai ales in cazul unui business mic si distribuit.
De cele mai multe ori retailerii de buticuri de cartier ezita sa implementeze o solutie de gestiune avansata. Dar automatizarea unui business mic atrage dupa sine eficientizarea operatiilor comerciale din magazine in vederea unei organizari mai bune si a unor profituri mai mari pe termen lung.
Retailerii mici se confrunta din ce in ce mai des cu probleme legate de inventar (se recomanda optimizarea timpului acordat acestei activitati), evidenta stocurilor (se recomanda optimizarea timpului dedicat cautarii produselor in baza de date si crearii de rapoarte reflectand situatia stocurilor in timp real) sau fidelizarea clientilor (se recomanda initierea unor campanii de fidelizare bazate pe automatizarea pachetelor de clienti cu carduri de fidelitate). SmartCash RMS ofera solutii rapide si eficace pentru toate aceste probleme.
Platforma de gestiune retail furnizata de Magister Software reprezinta o investitie de viitor pentru comerciantii mici si mijlocii din Romania fiind sistemul cel mai apropiat de necesitatile lor, prin adaptabilitatea sa in orice mediu dar si prin gradul ridicat de integrare cu alte solutii pe care ei deja le folosesc sau doresc sa le integreze in viitor.

Despre Magister Software

La ora actuala peste 3000 de magazine din intreaga tara folosesc solutiile furnizate de Magister Software. Compania este unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme complete integrate pentru sectorul retail avand si o gama larga de servicii, printre care un call center national si asistenta tehnica prin helpdesk. Pentru detalii accesati www.magister.ro.
Tel/Fax: 031.805.60.69
marketing@magister.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/magister-software/smartcash-rms-solutie-de-gestiune-atractiva-pentru-buticuri-de-cartier