Poze Magnum

 • Noua tehnologie MAGNUM Heating este acum in Romania.

  Poza: Noua tehnologie MAGNUM Heating este acum in Romania.

 • Magnum pune la bătaie o vacanță de vis pentru utilizatorii Facebook

  Poza: Magnum pune la bătaie o vacanță de vis pentru utilizatorii Facebook

 • UberIceCream

  Poza: #UberIceCream - Inghetata la comanda prin Uber pe 24 iulie!

 • Titan Machinery continua extinderea teritoriala alaturi de Maschio Gaspardo intr-o noua locatie la Slatina prin Starcon Agricultura.

  Poza: Titan Machinery continua extinderea teritoriala alaturi de Maschio Gaspardo intr-o noua locatie la Slatina prin Starcon Agricultura.

 • Zilele Tangoului Argentinian la Timisoara, 18-20 februarie 2011 by TangoVivo & TangoTangent

  Poza: Zilele Tangoului Argentinian la Timisoara, 18-20 februarie 2011 by TangoVivo & TangoTangent

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul magnum.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la magnum. Pozele pe tema magnum cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul magnum, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la magnum, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la magnum.