Maguay şi Fortinet organizează primul eveniment din seria Maguay Labs, destinat soluţiilor de securitate

BUCURESTI - 28 mai 2015

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Cursuri

Live site

București, 28 mai 2015 – Cu ocazia atingerii celui mai înalt nivel de parteneriat Fortinet - Platinum Partner, Maguay organizează primul eveniment de tip „hands-on” - Maguay Labs având ca tematică soluțiile de securitate Fortinet.

Maguay - Fortinet Platinum Partner

Prin obținerea competenței de Partener Platinum Fortinet, Maguay confirmă statutul de integrator de soluții complexe, cu acces direct la cei mai importanți generatori de tehnologie ai momentului. Această certificare a venit în urma unui efort susținut al echipei Maguay care are în acest moment o echipă de specialiști cu competențe tehnice avansate.

Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay

Seminariile tehnice Fortinet din seria Maguay Labs vor acoperi o arie largă de soluții de securitate, vor conține demo-uri live și vor oferi specialiștilor IT posibilitatea de a vedea modul în care funcționează echipamentele, aplicațiile și de a le testa atât in cadrul seminariilor cât și ulterior.

Programul seminariilor va fi disponibil la adresa maguaylabs.ro/fortinet. În cadrul portalului va exista pentru utilizatori opțiunea de a propune teme pentru seminariile viitoare.

Primul eveniment va avea loc pe data de 28 mai 2015 și va trata subiectul securității mesajelor e-mail pentru orice organizație, prin soluția FortiMail. Această soluție poate fi implementată de la firme mici până la operatori telecom, ISP și companii mari și este disponibilă atât ca server cât și în mod gateway, ca și proxy MTA pentru serverul de e-mail existent.

Evenimentul se va bucura de sustinerea și implicarea experților tehnici atât din partea producătorului Fortinet cât și a specialiștilor tehnici de la Maguay, care vor răspunde întrebărilor venite din partea participanților.

Maguay a atins cel mai înalt nivel de partneriat cu Fortinet, prin obținerea acreditării Fortinet Platinum Partner, care demonstrează competențele tehnice avansate ale companiei în furnizarea de soluții de securitate complete.

„Prin obținerea competenței de Partener Platinum Fortinet, Maguay confirmă statutul de integrator de soluții complexe, cu acces direct la cei mai importanți generatori de tehnologie ai momentului. Această certificare a venit în urma unui efort susținut al echipei Maguay care are în acest moment o echipă  de specialiști cu competențe tehnice avansate. Această acreditare reprezintă încă o validare oficială a profesionalismului cu care Maguay, dezvoltă soluții customizate în funcție de necesitățile de business ale fiecărui beneficiar.

Soluțiile de securitate profesionale Fortinet din portofoliul Maguay sunt potrivite pentru infrastructura companiilor medii, mari cât și a instituțiilor publice și prin atingerea acestui nivel de parteneriat suntem în măsură să adresăm piața cu cele mai competitive prețuri.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial MAGUAY.

„Felicităm și susținem inițiativa Maguay de a organiza workshop-uri tehnice Fortinet. Acestea confirmă, încă odată, nivelul de cunoștințe pe care partenerul nostru îl deține, prin specialiștii săi.

De asemenea, echipa Maguay a implementat cu succes cele mai complexe soluții pe care le oferim, în mai multe proiecte de avergură, drept pentru care nivelul de certificare atins recent este cel mai înalt pe care Fortinet îl acordă a declarat Adrian Danciu, Director Regional al FORTINET pentru zona România, Balcani și Adriatic.

Despre MAGUAY

Maguay a realizat in 2012 o cifra de afaceri de 14,5 milioane euro, clasandu-se in Top 10 marci IT comercializate in Romania.
Acumularea unui nivel ridicat de expertiza a fost apreciata de catre partenerii generatori de tehnologie cu care compania se afla in relatie directa prin acordarea unor inalte certificari, cum ar fi: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Silver Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Partner.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/maguay-impex/maguay-si-fortinet-organizeaza-primul-eveniment-din-seria-maguay-labs-destinat-solutiilor-de-securitate