Mail Surveys

Definitie Mail Surveys

Metoda relativ ieftina de obtinere de date in studiul de cercetare de marketing sondajele prin posta au o eroare minima de masurare, dar necesita destul de mult efort, iar rata de raspuns este in general mica.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Mail Surveys? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Mail Surveys.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Mail Surveys. Definitiile termenilor despre Mail Surveys cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Mail Surveys, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Mail Surveys.