Maintenance Strategy

Definitie Maintenance Strategy

Planning sau tactica de luare a deciziei care este potrivit(a) in situatia in care oportunitatile de dezvoltare sunt scazute, iar firma se afla intr-o pozitie relativ buna pe piata strategia de mentinere implica faptul ca firma va trebui sa investeasca in afacere limitat, pentru a mentine volumul deja existent.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Maintenance Strategy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Maintenance Strategy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Maintenance Strategy. Definitiile termenilor despre Maintenance Strategy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Maintenance Strategy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Maintenance Strategy.