Celebra manufactura de instrumente de scris Tibaldi in Romania

BUCURESTI - 6 aprilie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Am placerea de a va anunta ca incepand cu data de 02 aprilie anul curent celebra companie italiana de instrumente de scris Tibaldi a ales sa intre pe piata din Romania prin compania Maison Quantieme. Onoarea de a fi unici importatori oficiali si distribuitori exclusivi in Romania pentru Tibaldi este cu atat mai mare cu cat manufactura italiana pune la dispozitia clientilor romani toate colectiile sale celebre de instrumente de scris.

Celebra manufactura de instrumente de scris Tibaldi in Romania

Cu o istorie de peste 90 de ani, infiintata in 1916, Tibaldi a fost prima companie italiana care a produs o gama completa de instrumente de scris. De atunci si pana in prezent, colectiile Tibaldi au oferit prestigiu, exclusivitate si eleganta maxima celor care au ales sa le foloseasca sau sa le colectioneze. Realizate din platina, aur sau argint si incrustate cu pietre pretioase, stilourile Tibaldi sunt de fapt bijuterii ale scrisului. Considerate a fi unele dintre cele mai exclusiviste si celebre instrumente de scris din lume, Tibaldi a realizat colectii unice in asociere cu marci celebre ca Bentley, Giorgio Armani sau Riva.

Stilourile de colectie Tibaldi sunt realizate numai in editii limitate fiind realizate pentru a oferi din plin eleganta, recunoastere si prestigiu posesorilor acestora. Valoarea acestora se masoara de-a lungul a zeci de ani de istorie fiind cu atat mai importante pentru colectiile private ale iubitorilor instrumentelor de scris cat si pentru notorietatea de zi cu zi a celor ce le folosesc.

Printre colectiile speciale oferite se numara de exemplu: Tibaldi For Bentley cu liniile Continental, Azure si Brooklands, Tibaldi Giorgio Armani, Tibaldi The DaVinci Code, Tibaldi For Riva, Tibaldi Draco et Phoenix, Tibaldi Sovereigne Military Order of Malta, Tibaldi Clari Viri, Tibaldi Sacer Militaris Ordo Constantiniani Sancti Georgii sau Tibaldi For Pele, aceasta din urma fiind o linie de stilouri realizata in colaborare cu celebrul fotbalist, modelele fiind incrustate cu diamante, safire si smaralde.

Despre maison Quantieme

Compania Maison Quantieme este importator si distribuitor oficial al instrumentelor de scris de lux Tibaldi in Romania.
Catalin Budescu

Managing Partner
MAISON QUANTIEME

Mobile +40 732 22 22 88