Majority Fallacy

Definitie Majority Fallacy

Convingerea eronata conform careia segmentul de piata cel mai mare va fi cel mai profitabil pentru o firma atunci cand se lanseaza de obicei, competitia va avea cel mai mult de castigat de pe urma acestui segment. Vezi Market Segmentation (segmentarea de marketing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Majority Fallacy? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Majority Fallacy.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Majority Fallacy. Definitiile termenilor despre Majority Fallacy cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Majority Fallacy, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Majority Fallacy.