Poze Malformatii congenitale cardiace

  • RMN

    Poza: Investigatii cardiace de inalta calitate! RMN CORD disponibil in Centrele de Imagistica Medicala Scanexpert Brasov și Iași

  • Curs Malformatii de tub neural. Diagnostic ecografic prenatal

    Poza: Curs Malformatii de tub neural. Diagnostic ecografic prenatal

  • Conferinta de presa - Lansare prima Sectie de Malformatii Congenitale Cardiace din Romania

    Poza: Conferinta de presa - Lansare prima Sectie de Malformatii Congenitale Cardiace din Romania

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul malformatii congenitale cardiace.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la malformatii congenitale cardiace. Pozele pe tema malformatii congenitale cardiace cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul malformatii congenitale cardiace, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la malformatii congenitale cardiace, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la malformatii congenitale cardiace.