Mall

Definitie Mall

Centru comercial gigant, structura de distributie comerciala care reuneste zeci sau chiar sute de magazine de diverse tipuri si marimi, spatii pentru servicii si arii de petrecere a timpului liber, divertisment etc. Un exemplu celebru este West Edmonton Mall, un megamall localizat in provincia canadiana Alberta, ce se intinde pe o suprafata totala de 4,5 kmp dispune de sute de magazine si numeroase spatii de petrecere a timpului liber, de cele mai diverse tipuri: o pista de patinaj pe gheata, un lac, o enorma food-court (o curte interioara, unde se servesc varietati culinare din diferite bucatarii ale lumii), un parc de distractie - Fantasyland, un hotel cu camere amenajate instiluri de epoca s.a.In Romania, primul centru comercial mall, Bucuresti Mall, a fost inaugurat la 10 septembrie 1999. Cuprinde numeroase magazine, restaurante, un superstore - Gima, un salon alimentar (food-court), 10 sali de cinema - Hollywood Multiplex, sali de biliard, bowling, jocuri electronice s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Mall? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Mall.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Mall. Definitiile termenilor despre Mall cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Mall, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Mall.