Poze Mamei

 • 22 iulie 1992 Muzeul National de Istorie

  Poza: Omagiu Mamei Sfinte Shri Mataji Nirmala Devi

 • Sanatatea fizica a mamei dupa nastere

  Poza: Sanatatea emotionala si fizica a mamei dupa nastere. Sfaturi de la BabyNeeds.ro

 • Disneyland Paris

  Poza: In dar de ZIUA MAMEI, InZonaTa iti ofera sansa sa castigi o excursie la Disneyland Paris!

 • Află şi tu „Surpriza din gradină

  Poza: Află şi tu „Surpriza din gradină", apoi fă-i mamei tale un cadou frumos lipind abţibildurile şi ajutând la replantarea grădinii. Doar în numărul pe Martie al revistei „Andrei”.

 • Descrierea etapelor ce au loc in timpul igienei sugarului

  Poza: Cursdepuericultura.ro - primul site din Romania ce prezinta tutoriale despre cresterea nou-nascutului care se adreseaza taticilor, nu doar mamicilor.

 • Ziua

  Poza: Ziua "Shri Mataji Nirmala Devi" la Tinerimea Română. Glorie Mamei

 • Ziua Femeii @ Harem Restaurant & Lounge

  Poza: Ziua Femeii @ Harem Restaurant & Lounge

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul mamei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la mamei. Pozele pe tema mamei cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul mamei, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la mamei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la mamei.