Management by Objectives

Definitie Management by Objectives

Sistem de evaluare si control in care agentii de vanzari individuali isi stabilesc obiectivele in functie de management progresul in atingerea acestor obiective este evaluat periodic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Management by Objectives? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Management by Objectives.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Management by Objectives. Definitiile termenilor despre Management by Objectives cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Management by Objectives, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Management by Objectives.