Poze Manageri

 • Abilitati de Coaching pentru Lideri si Manageri

  Poza: Abilitati de Coaching pentru Lideri si Manageri

 • Alexandru Cosbuc, Vicepresedinte SIVECO pentru Vanzari Internationale si Director General al reprezentantei SIVECO din Emiratele Arabe Unite

  Poza: Avem tineri manageri de succes in Romania?

 • Oferim o Valoare Unică partenerilor români de afaceri prin abordarea holistică a Managementului KAIZEN pe întreaga dimensiune a existenței umane individuale, organizaționale, sociale și a mediului natural.

  Poza: KAIZEN INDIVIDUAL PENTRU TINERI MANAGERI!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul manageri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la manageri. Pozele pe tema manageri cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul manageri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la manageri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la manageri.