Poze Manastirea antim

 • ZIUA MĂRCII POŞTALE ROMÂNEŞTI - MĂNĂSTIREA ANTIM – trei secole de existenţă şi frumuseţe spirituală

  Poza: ZIUA MĂRCII POŞTALE ROMÂNEŞTI - MĂNĂSTIREA ANTIM – trei secole de existenţă şi frumuseţe spirituală

 • SIMPLE IT devine distribuitor al produselor anti-malware de la Sana Security

  Poza: SIMPLE IT devine distribuitor al produselor anti-malware de la Sana Security

 • anti-Miorita - workshop caracteristici culturale la romani

  Poza: Result Development lansează workshop-ul anti-Mioriţa - caracteristici culturale la români

 • McAfee Total Protection

  Poza: McAfee Total Protection -protectie totala: anti-malware/ virus/ spam/ hacking; criptare a documentelor, protejarea identitatii.

 • Oaza de aer curat, racoare si liniste aproape de tine: SNAGOV Tur va asteapta la o plimbare cu vaporasul pe Lacul Snagov, cu stop la Manastirea Snagov

  Poza: Oaza de aer curat, racoare si liniste aproape de tine: SNAGOV Tur va asteapta la o plimbare cu vaporasul pe Lacul Snagov, cu stop la Manastirea Snagov

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul manastirea antim.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la manastirea antim. Pozele pe tema manastirea antim cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul manastirea antim, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la manastirea antim, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la manastirea antim.