Manchester Man

Definitie Manchester Man

Termen vechi folosit pentru un agent de vanzari, folosit original cu referire la agentii de vanzari angajati de firmele textiliere din Manchester, Anglia, la finele secolului al XVIII-lea pentru a vinde bunurile produse de sistem.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Manchester Man? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Manchester Man.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Manchester Man. Definitiile termenilor despre Manchester Man cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Manchester Man, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Manchester Man.