Poze Manualul

 • Manualul vanzatorului. Etapa 2: Fa decizia ta publica!

  Poza: Manualul vanzatorului. Etapa 2: Fa decizia ta publica!

 • Manualul vanzatorului. Etapa 1: Pregatirea locuintei pentru vanzare

  Poza: Manualul vanzatorului. Etapa 1: Pregatirea locuintei pentru vanzare

 • Cine, cum şi de ce comite o fraudă în organizaţia ta? Manualul Antifraudă te ajută să caştigi experienţă fără să suporţi costul fraudelor interne!

  Poza: Cine, cum şi de ce comite o fraudă în organizaţia ta? Manualul Antifraudă te ajută să caştigi experienţă fără să suporţi costul fraudelor interne!

 • Editura AREL lanseaza Manualul pentru electricieni

  Poza: Editura AREL lanseaza Manualul pentru electricieni

 • Manualul vanzatorului. Etapele vanzarii unei locuinte

  Poza: Manualul vanzatorului. Etapele vanzarii unei locuinte

 • Manualul calităţii Juran, o carte de referinţă pentru managerii români

  Poza: Manualul calităţii Juran, o carte de referinţă pentru managerii români

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul manualul.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la manualul. Pozele pe tema manualul cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul manualul, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la manualul, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la manualul.