Poze Manualul

 • Manualul vanzatorului. Etapa 1: Pregatirea locuintei pentru vanzare

  Poza: Manualul vanzatorului. Etapa 1: Pregatirea locuintei pentru vanzare

 • Manualul vanzatorului. Etapa 2: Fa decizia ta publica!

  Poza: Manualul vanzatorului. Etapa 2: Fa decizia ta publica!

 • Cine, cum şi de ce comite o fraudă în organizaţia ta? Manualul Antifraudă te ajută să caştigi experienţă fără să suporţi costul fraudelor interne!

  Poza: Cine, cum şi de ce comite o fraudă în organizaţia ta? Manualul Antifraudă te ajută să caştigi experienţă fără să suporţi costul fraudelor interne!

 • Manualul vanzatorului. Etapele vanzarii unei locuinte

  Poza: Manualul vanzatorului. Etapele vanzarii unei locuinte

 • Manual de bune practici in resurse umane, editia a IV-a, 2013

  Poza: Manualul de Bune Practici in Resurse Umane, instrument unic pe piata din Romania: a IV-a editie

 • Editura AREL lanseaza Manualul pentru electricieni

  Poza: Editura AREL lanseaza Manualul pentru electricieni

 • „Manualul Merck - 88 de simptome frecvente. Diagnostic şi tratament” – punctul de plecare pentru o evaluare de succes

  Poza: „Manualul Merck - 88 de simptome frecvente. Diagnostic şi tratament” – punctul de plecare pentru o evaluare de succes

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul manualul.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la manualul. Pozele pe tema manualul cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul manualul, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la manualul, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la manualul.