manufacturo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema manufacturo

 • manufacturo. Prima platformă care conectează cumpărătorii de la nivel global cu producătorii din România

  manufacturo

  Bucuresti - 14 January 2014

  Comunicat de Manufacturo Media SRL

  ... manufacturo Media anunță lansarea în premieră a platformei online care conectează cumpărătorii de la nivel global cu producătorii din România: www.manufacturo.com. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: producatori , online , manufacturo

  Vezi toate comunicatele de presa despre manufacturo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul manufacturo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la manufacturo. Informatiile despre manufacturo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul manufacturo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la manufacturo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.