Marca de comert

Definitie Marca de comert

Marca utilizata pentru produsele comercializate pe piata de un distribuitor (sau un fabricant – in incercarea de a controla vanzari pe care, altfel, le-ar pierde).  V. marca distribuitorului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marca de comert? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marca de comert.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marca de comert. Definitiile termenilor despre Marca de comert cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marca de comert, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marca de comert.