Marca de fabrica

Definitie Marca de fabrica

Marca apartinand fabricantului - poate fi inregistrata de producator, pentru orice categorie de produse. Element esential al strategiei firmei, o marca de fabrica puternica constituie un avantaj concurential considerabil, atat in relatiile cu consumatorii, cat si fata de distribuitori. V. marcare, strategie de marca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marca de fabrica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marca de fabrica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marca de fabrica. Definitiile termenilor despre Marca de fabrica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marca de fabrica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marca de fabrica.