Marca dubla

Definitie Marca dubla

Strategie de marcare a unui produs/linii/game, constand in atribuirea unei marci individuale, de produs/linie/gama, insotit de o marca-umbrela (de regula, numele institutional). Exemplu: Danone - Savoarea fructelor (?www.danone.com), Dacia SuperNova, Daewoo Leganza s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marca dubla? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marca dubla.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marca dubla. Definitiile termenilor despre Marca dubla cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marca dubla, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marca dubla.