Marca generica

Definitie Marca generica

Nume de marca caracterizat printr-o notorietate foarte ridicata, care face sa se identifice cu produsul generic. Exemplu: Xerox, Adidas, Frigidaire, BiC, Scotch, Polaroid, Kleenex. V. nume generic, branduit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marca generica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marca generica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marca generica. Definitiile termenilor despre Marca generica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marca generica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marca generica.