Conferinţa Mondială „Civilizaţiile şi Bunăstarea Familiei Umane”. Cercul Militar Bucuresti 8-10 sep

BUCURESTI - 2 septembrie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Politic, Social, Internet

În perioada 9-10 septembrie 2011, în cadrul Aniversărilor a 130 de ani de la fondarea Supremului Consiliu de Rit Scoţian Antic şi Acceptat de Gradul 33 şi ultim pentru România în 1881 la 8-20 septembrie, Fundaţia Solidaritatea Culturală Română va organiza prima conferinţă mondială asupra civilizaţiilor, fiind pentru prima dată când un ONG organizează un astfel de eveniment la scară internaţională. Urmând exemplul Organizaţiei Naţiunilor Unite şi încadrându-se în trendul actual pe care Uniunea Europeană îl conferă importanţei fenomenului cultural ca punte de legătură între naţiuni şi civilizaţii, Fundaţia vă invită să luaţi parte la un eveniment cultural de excepţie.
Conferinţa va avea loc la Cercul Militar Naţional şi va beneficia de sprijinul mediatic al Televiziunii Naţionale Române . Personalităţi din întreaga lume vor sosi la Bucureşti pentru a marca acest eveniment şi pentru a prezenta disertaţiile lor în faţa unei audienţe formate din Ambasadori, Academicieni, oameni de cultură şi de ştiinţă, profesori universitari etc.

Conferinţa Mondială „Civilizaţiile şi Bunăstarea Familiei Umane”. Cercul Militar  Bucuresti 8-10 sep
 “Viaţa în sine nu este nici bună nici rea: este locul binelui şi al răului funcţie de cum alegeţi.”

Montaigne

Va facem cunoscut ca in perioada 9-10 septembrie 2011, în cadrul Aniversărilor a 130 de ani de la fondarea Supremului Consiliu de Rit Scoţian Antic şi Acceptat de Gradul 33 şi ultim pentru România în 1881 la 8-20 septembrie, Fundaţia Solidaritatea Culturală Română  va organiza prima conferinţă mondială asupra civilizaţiilor, fiind pentru prima dată când un ONG organizează un astfel de eveniment la scară internaţională. Urmând exemplul Organizaţiei Naţiunilor Unite şi încadrându-se în trendul actual pe care Uniunea Europeană îl conferă importanţei fenomenului cultural ca punte de legătură între naţiuni şi civilizaţii, Fundaţia vă invită să luaţi parte la un eveniment cultural de excepţie.

În ziua de 8 septembrie 2011 (între orele 14 şi 18) va avea loc înscrierea celor interesati la Hotelul Novotel din Bucureşti.

Intrarea la Conferinta este liberă (pe baza completării formularului de înscriere) dar în limita locurilor disponibile.

VINERI 9 Septembri

10:00 – Conferinţa Mondială „Civilizaţiile şi Bunăstarea Familiei Umane”. Locaţie: Cercul Militar Naţional din Bucureşti.

v 10:15 – Mesajul de bun venit al Preşedintelui Fondator al Fundaţiei SCR.

v 10:45 – Prezentarea Conferinţei Mondiale realizată de un înalt demnitar care va adresa mesajul de bun venit al României tuturor invitaţilor.

v 11:00 – Pauză de cafea

v 11:20 – 13:00 - Conferinţa Mondială „Civilizaţiile şi Bunăstarea Familiei Umane” (prima sesiune)

v 13:30 – Prânz

v 15:00 – 16:30 - Conferinţa Mondială „Civilizaţiile şi Bunăstarea Familiei Umane” (a doua sesiune)

v 16:30 – 16:50 – Pauză de Cafea

v 16:50 – 19:00 - Conferinţa Mondială „Civilizaţiile şi Bunăstarea Familiei Umane” (a treia sesiune)

v 20:15 – Plecare de la Hotelul Novotel către Clubul Cortina

v 20:30 – Dineu de gală în onoarea participanţilor la Conferinţa Mondială. Dineul va avea o tematică tradiţională românească, dorind a scoate în evidenţă tradiţiile folclorice naţionale şi bucătăria tipică românească.

v 23:00 – 0:00 – Plecare către Hotelul Novotel.

SÂMBĂTĂ 10 Septembrie

v  09:30 – 11:00 – Conferinţa Mondială „Civilizaţiile şi Bunăstarea Familiei Umane” (a patra sesiune)

v  11:00 – 11:30 – Pauză de Cafea

v  11:30 – 13:00 - Conferinţa Mondială „Civilizaţiile şi Bunăstarea Familiei Umane” (concluziile şi rezumatul şi închiderea conferinţei mondiale)

v  15:30 –  Aniversare 130 ani S.C.R.

v  19:30 – Plecare de la Hotelul Novotel

v  20:00 – Dineul de Gală oferit de  S.C.R. la Clubul B.N.R.

Subiectele conferinţei:

v Civilizaţia Budistă

v Civilizaţia Hindusă

v Civilizaţia Islamică

v Civilizaţia Iudeo-creştină

v Civilizaţiile Precolumbiene

v (Sinteză a) Civilizaţiilor africane

Biroul de Presă

Fundaţia S.C.R. ARS XXI

Informaţii suplimentare despre eveniment la Fundatia.Solidaritatea@gmail.com

www.solidaritatea.org.ro | www.fundatia-scr.ro | www.foundation-scr.org.ro

Despre MAREA LOJA FEMININA A ROMANIEI