1.Convocarea de catre Bartolomeu Constanti Savoiu a Adunarii Generale a MLNUR in data de 10.01.2009 in sala Paris a Hotelului Novotel din Bucuresti, este nelegala.

BUCURESTI - 7 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

ASOCIAŢIA “MAREA LOJA NATIONALA UNITA DIN ROMÂNIA”, cu sediul în Bucureşti, sector 4, str. Căpitan Preotescu nr. 33, funcţionând conform sentinţei nr. 40/PJ/26.04.1995 a JUDECATORIA SECT. III BUCURESTI pronunţată în dosarul nr. 39/1995, prin reprezentant legal domnul Liviu Manecan în calitate de Mare Maestru Interimar
ADUCE LA CUNOŞTINŢĂ TUTUROR MASONILOR DIN ROMANIA SI STRAINATATE
Convocarea de catre Bartolomeu Constanti Savoiu a Adunarii Generale a MLNUR pe data de 10. 01.2009 in sala Paris a Hotelului Novotel din Bucuresti, este nelegala. Acesta nu are calitatea de Mare Maestru al MLNUR, asa cum se prezinta in mod mincinos.

COMUNICAT NOTIFICARE

ADUCE LA CUNOŞTINŢĂ URMĂTOARELE

1.Convocarea de catre Bartolomeu Constanti Savoiu a Adunarii Generale a MLNUR este nelegala. Acesta nu are calitatea de Mare Maestru al MLNUR, asa cum se prezinta in mod mincinos.
2.Din cadrul Adunarii Generale a MLNUR nu fac parte decat membrii acestei asociatii, a caror calitate a fost acordata de catre MLNUR si nu de catre o persoana, cu atat mai mult o persoana exclusa din cadrul asociatiei.
3.Fapta comisa de a solicita sume de bani (cu titlul de cotizatie sau pentru acoperirea unor cheltuieli) in numele MLNUR, de catre o persoana care nu are calitatea de reprezentant al MLNUR, intruneste elementele constitutive ale infractiunii de inselaciune prin folosire de calitati mincinoase, fapta prevazuta si pedepsita conform art. 215 alin. 2 al Codului Penal.
4.Persoanele care incaseaza sume de bani cu titlul de cotizatie in numele MLNUR trebuie sa verse aceste sume in contul MLNUR. In cazul in care veti plati o astfel de cotizatie va rugam sa ne comunicati acest fapt si de asemenea sa cereti sa vi se prezinte dovada varsarii acestor sume in contul MLNUR.
5.Cererea adresată Judecătoriei sectorului 4 de către domnul SAVOIU BARTOLOMEU-CONSTANTIN a fost suspendată, conform încheierii pronunţate la data de 12.11.2008 în dosarul nr. 7834/4/2008.
Vă invităm să nu daţi curs acţiunilor întreprinse de acest domn, să nu vă lăsaţi influenţaţi de afirmaţiile acestuia şi nici conduşi de acţiunile sale.
Atragem atenţia asupra faptului că folosirea denumirii MAREA LOJA NATIONALA UNITA DIN ROMÂNIA este interzisă oricărei persoane neautorizate şi oricine o va face va fi obligat la suportarea consecinţelor civile şi penale ale faptelor sale de a se folosi de denumirea asociaţiei noastre legal constituite precum şi de a acţiona în numele acesteia.

Despre MAREA LOJA NATIONALA UNITA DIN ROMANIA

Marea Loja Nationala Unita din Romania fondata in 1880, asociatie legal constituita si inregistrata la tribunalul Bucuresti, putere masonică independentă şi suverană, practicând Ritul Scoţian Antic şi Acceptat.

Dan Trofin
Mare Secretar General
0722207747
secretariatmlnur@aol.com