Poze Marii constructori

 • Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și e² Young Engineers îi invită pe cei mici la „Marii Constructori”, un program educațional de succes!

  Poza: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și e² Young Engineers îi invită pe cei mici la „Marii Constructori”, un program educațional de succes!

 • De ce constructorii si arhitectii au ales CAMEX in 2006?

  Poza: De ce constructorii si arhitectii au ales CAMEX in 2006?

 • La final de an, constructorii isi dau intalnire in Banat

  Poza: La final de an, constructorii isi dau intalnire in Banat

 • Invitatie eveniment - Cupa Constructorilor la fotbal

  Poza: Invitatie eveniment - Cupa Constructorilor la fotbal

 • Gala Constructorilor de TOP la prima ediţie

  Poza: Gala Constructorilor de TOP la prima ediţie

 • case din lemn

  Poza: Ce aduce 2014 constructorilor de case din lemn?

 • Cupa Constructorilor, -25% la inscrieri efectuate din timp

  Poza: Cupa Constructorilor, -25% la inscrieri efectuate din timp

 • Cupa Constructorilor - fotbal pentru compania dvs!

  Poza: Cupa Constructorilor - fotbal pentru compania dvs!

 • Conferinta cu tema: Provocari pentru Romania ca membru al UE si NATO, in contextul geopolitic si economic al Marii Negre

  Poza: Conferinta cu tema: Provocari pentru Romania ca membru al UE si NATO, in contextul geopolitic si economic al Marii Negre

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul marii constructori.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la marii constructori. Pozele pe tema marii constructori cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul marii constructori, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la marii constructori, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la marii constructori.