Poze Marii constructori

 • Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și e² Young Engineers îi invită pe cei mici la „Marii Constructori”, un program educațional de succes!

  Poza: Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și e² Young Engineers îi invită pe cei mici la „Marii Constructori”, un program educațional de succes!

 • Expeditie pe malul marii

  Poza: Expeditie pe malul marii

 • case din lemn

  Poza: Ce aduce 2014 constructorilor de case din lemn?

 • Ansamblul rezidential Mega Residence

  Poza: Profita de "Prima Casa" si ia-ti o locuinta in ansamblul rezidential preferat de inginerii constructori!

 • Tango del Mar

  Poza: Tango del Mar - Concert si Show de Tango pe malul marii

 • Cupa Constructorilor, -25% la inscrieri efectuate din timp

  Poza: Cupa Constructorilor, -25% la inscrieri efectuate din timp

 • Gala Constructorilor de TOP la prima ediţie

  Poza: Gala Constructorilor de TOP la prima ediţie

 • Conferinta cu tema: Provocari pentru Romania ca membru al UE si NATO, in contextul geopolitic si economic al Marii Negre

  Poza: Conferinta cu tema: Provocari pentru Romania ca membru al UE si NATO, in contextul geopolitic si economic al Marii Negre

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul marii constructori.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la marii constructori. Pozele pe tema marii constructori cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul marii constructori, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la marii constructori, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la marii constructori.