Poze Marin moraru

 • .

  Poza: Gáspár György, Oana Moraru, Adrian Asoltanie și Carmen Iorgulescu – 4 speakeri de top la prima conferință de educație financiară dedicată părinților

 • Gala Fundației “România 2000” – In Memoriam ION MARIN

  Poza: Gala Fundației “România 2000” – In Memoriam ION MARIN

 • Andreea Marin invitata la “The Big Picture”

  Poza: Andreea Marin invitata la “The Big Picture”

 • Masca cu colagen JERICHO PREMIUM

  Poza: Colagenul marin – alternativă a implantului cu botox

 • Trezeste Romania - Editie speciala in beneficiul UNICEF

  Poza: Telespectatorii Realitatea TV au donat peste 70.000 de Euro in Campania UNICEF Niciun Copil Invizibil

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul marin moraru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la marin moraru. Pozele pe tema marin moraru cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul marin moraru, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la marin moraru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la marin moraru.